onsdag 25 januari 2012

Vinteride

Ja här har det inte skrivits på ett tag... och så kommer det nog bli ett tag framöver. Jag kommer att skriva då och då om de olika uppdrag jag har och precis som förut är det mest för min egen skull lite som en dagbok (månadsbok). Men om man vill följa mig lite mer så rekommenderar jag att följa mig på twitter: https://twitter.com/CarlTillenius Har inte twittrat så mycket förut men det blir mer och mer i och med att jag gillar Twitter bättre än tex Facebook.

I januari har jag i alla fall haft fyra jobb. Två stycken familjetillställningar som jag har som standard varje år. Oddfellows och Volvo, Eskilstuna.

Jag har gjort en föreläsning (med lite trolleri) kombinerat med lite konferencier på en inspirationsdag där bland annat äventyraren Ola Skinnarmo föreläste.

Och jag gjorde ett kortare scenframträdande för ca 1500 lärare här i Eskilstuna plus lite close up trolleri som projekterades upp på en storduk.


Nu går jag tillbaka till mitt vinteride och laddar inför våren. Februari kommer bli myyycket lugn så jag kommer hinna med att skapa nya nummer samt utveckla de som jag har plus att jag har lite andra roliga projekt på gång. Men först ska jag bara "vila upp mig" i Sälen/Högis i några dagar.

Inga kommentarer: