måndag 10 oktober 2011

Summerar veckan

Jag är verkligen kass på att blogga regelbundet. Här kommer lite vad som i stora drag hände förra veckan för min del.

Jag började med att i måndags ta lite nya bilder. Det är bilder som ska användas till press och lite trycksaker. Här är ett smakprov på resultatet

Fotningen gjordes på Studio in White i Västerås.

I onsdags åkte jag till Västerås Stadshotell och för att underhålla ett sällskap där samtliga jobbade med kärnkraft. Det var chefer, forskare och ingenjörer. Spännande grupp, ingenjörer är så otroligt kritiska till trolleri. De vill verkligen lista ut hur tricken går till och ser det mer som ett pussel än underhållning. Jag gjorde så klart mitt främsta för att det skulle vara tvärt om. Och att motverka att de ska lista ut hur tricken går till behöver jag inte ens fokusera på...för det är omöjligt. God mat fick jag, som jag avnjöt i ett litet hörn i ett personalutrymme.

Förrätt
I torsdags showade jag för hundratalet bankmänniskor. Lite knepiga förutsättningar med ett låååångt bord som var uppdukat mitt i Munktell Muséet i Eskilstuna.

Fix innan gästerna kommit på plats
Scenen ställde vi på mitten vilket är bättre än att ha den på ena kortsidan. Visst man får lite tråkiga vinklar med fördelarna är att man kommer närmare fler personer plus att det var lättare att ljussätta.

Klassisk firmagiggscen
Denna kväll fick jag lite mer simpel personalmat. Men istället en trevligare logeJobbveckan avslutades på lördagen då jag var konferencier på ett event här i Eskilstuna. Det var en tävling där en person vann shopping för 30000:-. Vi var i fyra olika centrumgallerior där vinnaren hade 15min/ galleria att plocka på sig varor. Han lyckades riktigt bra. Jag personligen kanske hade prioriterat lite annorlunda. Sen ska man i och för sig vetat att när han stod på scenen i början av dagen hade han ingen aning om att det var han som var vinnaren.

Den här veckan blir lugn. Ska fixa med lite nya nummer plus lite tråkigt pappersarbete.

Inga kommentarer: