söndag 12 oktober 2008

Close up

Vid denna tid på året brukar jag alltid befinna mig i Lund på Nordens största trollerikongress, Magisk Weekend i Lund. Jag har under mina år besökt olika kongresser runt om i världen och jag vet att det fler med mig som kan skriva under på Magisk Weekend är ett av världens bästa mötesplatser för trollkarlar. Det är bra arrangerat från början till slut och sen blir det även som en liten firmafest för oss trollkarlar. I år hade jag inte möjlighet att ta mig ner. Hade ett jobb i fredags plus lite andra omständigheter som gjorde att jag valde att stanna hemma.

Jag tror i och för sig att denna kongress inte blev sig lik de tidigare årens på grund av att en av huvudpersonerna som driver Magisk Weekend, Christer Gustavsson / El Duco nyligen gick bort. Mycket sorgligt...

Jag gjorde en close-up-show i fredags för ett litet sällskap på Ulvhälls herrgård. Fantastiskt roligt. Jag verkligen njuter av att få trolla på nära håll och den vackra miljön. Mer sådana jobb tack.

1 kommentar:

Stefan sa...

Du var saknad (Christer likaså). I övrigt var det en underbar kongress och som vanligt är jag taggad till tusen nu efteråt!

Vi hörs.