lördag 17 januari 2009

Örebro

Det var perfekta förhållanden i fredags. Bra ljud med proffsig tekniker och proffsigt ljus med en bra tekniker. Så här såg det ut innan gästerna tagit plats.

Det var Arver som hade invigningsfest för den nya anläggningen som vi var i. Och gästerna var anställda inom Arver med respektive. Ca 300pers. För min egen del gjorde jag årets bästa insats... och det var ju inte så svårt... Upplägget för kvällen var att inga mindre än Triple & Touch inledde kvällens underhållning med ett par låter när gästerna satt sig till bords. Sen fick gästerna äta. Och det gjorde vi som stod för underhållningen också. Alltid kul att få en snackmath med riktigt superproffs som nästan måste klassas som veteraner i underhållningsbranchen. Många roliga storys om den ena och den andra fick jag höra...

När gästerna hade ätit klart huvudrätten var det dags för mig att underhålla i ca 30 min. Jag höll tiden exakt och fick en stående ovation av publiken. Underbar känsla.

När jag hade bytt om till civila kläder igen hade kaffet serverats och Triple & Touch med band skulle inta scenen för att köra sin show. Så här glada var vi för att jag var klar för kvällen och de hade sitt set kvar.

Jag stannade och kikade några minuter på Triple & Touch innan jag satte mig i bilen och begav mig hemåt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också "jobbat" med Triple & Touch - men då var de fyra - dubbelt så bra alltså.
//Droppen