tisdag 21 april 2009

Sylvia Comedy

I onsdags...nästan för en vecka sedan, var det åter igen dags för mitt lilla stand-up-projekt Sylvia Comedy. Vi gästades av Tobias Persson, Martin Lagos och Jonatan Unge. En mycket lyckad kombo enligt mig. Tre helt olika stilar.

Själv så pratade jag en hel del också. Hade en åttaminutere om tatueringar bland annat. Som gick helt ok. Fick till och med in lite publikimprovisation. Det är verkligen ett perfekt forum för mig att få testa på att prata och få skratt utan att göra trollerinummer. Jag har lärt mig en hel del som jag kommer ha nytta av i min "vanliga" show.

För övrigt har jag fått infektion i en visdomstand. Det är nog det värsta jag har varit med om. Obeskrivlig smärta i tanden, pulserande huvudvärk, kan bara gapa till hälften, ont i halsen á la halsfluss är några av de sköna symptomen.

Tanden är i skrivande stund aningens bättre, är i och för sig fullmatad med värktabletter, så har nu under kvällen fokuserat lite på vad och hur jag ska trolla i morgonkväll inför 2500 människor, i sporthallen, Eskilstuna.


Bild från igår

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill uppmuntra dig lite eftersom du bara fått i dig flytande föda:
"Det bästa hos människan är törsten"
//Sillen