lördag 14 november 2009

Skriver ikapp tiden...

...har varit dålig på att blogga igen... det här är några minnesvärda ögonblick som jag gjort sen sist:

11/11: Uppträdde för en grupp på ca 200 pers i Linköping kongress/konserthus. Bra arrangemang. Allting flöt på riktigt bra. Själv var jag nöjd med min insats. Så här såg det ut under soundcheck Direkt efter giget åkte jag till Eskilstuna och Café Sylvia för att kolla hur det gick med Sylvia Comedy. Det har ju blivit som mitt lilla skötebarn så man vill ju ha full koll på vad som funkade och om det var något som gick snett. Men kvällen var tydligen oerhört lyckad.

14/11: Tystberga och Magic Disco Night. Vilken kväll! Fullsatt och fantastiskt bra stämning i publiken. Även denna kväll blev vi inklappade till stående ovationer. Så här glada var vi efter showen:
16/11 Varietetshow med klass 5b, Gökstensskolan. Har haft ett litet specialprojekt med en skolklass där de fick lära sig olika cirkuskonster. I måndags hade de uppvisning där jag var konferencier och trollade lite. Det gick riktigt bra och de fick in 12500:- till klasskassan!

17/11 Uppsala, Kalmar nation, Downstairs. Gjorde 30 minuter på en fantastiskt härlig comedyklubb. Det var en trollerikväll med mig och kollegorna/vännerna Johan Ståhl, David Persson och Tobbe Trollkarl. Vi hade så roligt!

18/11: Åkte till Borås för att...

19/11-: ...jobba i en monter för företaget Bording på Distanshandelsmässan. Jag blev minst sagt förvånad när jag kom dit och så att montern bestod av massa bilder på mig. Även broschyrerna bestod av massor av bilder med mig och bollar. Hade glömt bort att jag tagit dessa bilder Mässan gick bra. Jag lyckades locka fram massor av folk och trollandet gick fint. Jag gjorde extramånga trick med bollar. Det var liksom temat...

Nu i helgen har jag varit ledig och otroligt taggad inför nästa veckas uppdrag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. And Bye.