måndag 22 mars 2010

Dubbeljobb i torsdags

I torsdags åkte jag till Stockholm, Frihamnen och jobbade på en mässa. Det var för företaget Bording och jag tror det är femte mässan som jag jobbar för dem. Alltid lika roligt. Denna gång var det ingen stor mässa och alla montrar var lika stora (små). Dessutom var mässtiden väldigt begränsad så det var desto viktigare för dem att få många besökare till deras monter samt se till att de var med i en tävling. Sen är det lite roligt att det är jag som syns i alla deras broschyrer och själva vepan i montern.
När mässan var slut åkte jag hem till Eskilstuna för att snabbt fräscha upp mig lite och begav mig sen till Stadshuset här i stan. Gjorde en show för ett större sällskap som hade konfererat kring hörselteknik. Det var mestadels ingenjörer och jag trodde fördomsfullt att det skulle bli en stel tillställning. Men som tur är hade jag fel. Det var riktigt skön stämning samtidigt som jag kunde styra tempot i föreställning som jag ville. En av mina bästa shower detta år!

Så här såg det ut innan gästerna kom på plats:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om det går två båtar från frihamnen. Den ena går i två knop och den andra ska till idrottsplatsen. Hur många kg smör får man plats med under armen?

En gammal goding som gjorde sig till minnes idag?

Babbi - Foto & Design sa...

Vilket långbord! Känns lite.. stelt :( På tal om Eskilstuna som du nämner att du bor i, kom att tänka på, jag och en kompis var där för många år sedan på en hojklubb på fest, undra om den finns kvar, Desperados hette det på den tiden, men den verkar uppgraderat sitt namn till MC Sweden senare.