torsdag 13 maj 2010

Charlottenberg

I helgen begav jag mig till djupaste Värmland och Charlottenberg. De har någon slags minifestival som heter Charlottadagen. Det var lite marknad, bilutställning, hönsutställning (!) och så klart en stor scen på torget där det bjöds på uppträdande. Jag gjorde två uppträdanden ett lite mindre på en liten scen vid och för en bank. Och sen fick jag avsluta själva dagen med att göra en show från stora scenen samt vara med med och kröna årets Charlotta.

Jag tycker alltid det är extra svårt att uppträda utomhus eftersom det är så många olika störningsmoment runt omkring. Men det är bara att försöka koppla bort det och köra på. Höjdpunkten för mig under showen var när jag tog upp två poliser på scenen som fick hjälpa till och kontrollera under ett utbrytningsnummer. Jag såg att det var många som tog kort på det och jag skulle vara mycket tacksam om det är någon som läser detta och som har bilder på den grejjen kunde skicka över de till mig. info@trollcarl.nu är min mail

En rolig grej efter mitt framträdande var att jag fick skriva en hälsning till en killes flickvän. Hon tyckte tydligen jag var bra av det hon såg på Talang. Det i sig kanske inte var så konstigt...men hälsningen fick jag skriva på hans renrakade bröst. Det skulle bli en överraskning för henne på kvällen.

2 kommentarer:

Marie F sa...

Hej! Jag måste bara säga tack för underbar underhållning. Du var verkligen fantastisk! Du kommer gå hur långt som helst med din charm och tajming!

Sen undrar jag, om du har tid att svara på vilken låt du spelade i bakgrunden på semifinalen (gypsy?)

Återigen, LYCKA TILL i framtiden!

Carl Tillenius sa...

Tack så mycket!

Låten (som för övrigt är en av de bästa som någonsin gjorts) heter Mahalageasca (Bucovina Dub) av bandet Mahala Rai Banda.

Åter igen, TACK!