onsdag 17 augusti 2011

Snart så...

...är man helt tillbaka i verkligheten igen. Nästa vecka har jag tänkt börja använda väckarklocka igen och få lite mer rutin på vardagen.

Sen senaste inlägget har jag uppträtt på en privat tillställning i Nyköpingshus. Fantastisk fin lokal. Lite bökigt rent ljudmässigt på grund av att det var ett avlångt valv som festen var i.

Nyköpingshus
 Tog ett litet smygkort innan jag skulle upp på scenen. Sister of Soul värmde upp publiken med lite soft musik för att senare på kvällen stå för dansmuiken
Festlokalen
Sen senaste inlägget har jag även själv fått provat på att vara gäst på en konferensanläggning, Aronsborg. Det var nätverket Round Table som tillsammans med den kvinnliga motsvarigheten, Ladies Cirkle, hade en slags kick-off i helgen. Ok, helt ledig var jag inte, jag fick agera konferencier och stod för en del av underhållningen under lördagens galamiddag inför ca 400 personer. Hade bra flyt i min lilla 20-minutare som jag körde och när jag var klart fick jag betalt i stående ovationer. Det är alltid en fantastisk känsla.

Nu känner jag mig peppad och fokuserad inför höstens alla utmaningar! Men som sagt, på måndag ska jag börja med väckarklocka igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Woohoo!He is back! =)