onsdag 14 september 2011

Bokrelease

I måndags hade min vän Mattias Ribbings releasfest för sin bok "Vägen till mästarminne"

Vi var på restaurang Gotland i centrala Stockholm och mitt uppdrag var att vara lite konferencier och underhållare. Förutsättningarna var inte helt optimala för min del men det funkade bra ändå. Det var tex inget riktigt bra ljus samt att den tillfälliga scenen stod mitt på golvet vilket gjorde att jag hade de flesta framför mig men även folk som stod vid sidorna och bakom scenen.

Jag gjorde lite intervjuer med lite viktiga personer som jobbat med Mattias plus att jag så klart intervjuade Mattias själv. Han fick då också visa prov på sitt minne då han fick memorera en kortlek på ca tre minuter och sen bevisa att han kunde det också. Detta gjorde han tillsammans med mig (jag höll i kortleken) och det sköna bandet Patrik Kolar Trio (hade ni haft en hemsida hade jag länkat till den här....) som kompade dramatiskt till redovisningen.

Jag hade det stora nöjet att få åkte upp med Kolar och Green (2/3 av trion) från Eskilstuna. Alltid roligt snack och sköna storys.
Mattias Green packar. Kolar dokumenterar.

Patrik Kolar Trio med förstärkning av Lars Ydgren. Minuter innan showtime
Det var en riktigt rolig kväll som avslutades hemma i Eskilstuna vid två-tiden för en sista liten stänkare och eftersnack. Jag saknar verkligen det hänget efter gig när jag annars alltid reser ensam.

1 kommentar:

Patrik Kolar sa...

- "Vi har inte ens hunnit köra förbi Eskilstuna Teater, men har redan hunnit avverka den första sköna storyn".
:)