måndag 1 september 2008

Reklamfilmen

Eftersom jag stannade i Göteborg en extra kväll för att umgås med en vän där, åkte jag direkt från Göteborg till Stockholm för att vara med på en inspelning för en reklamfilm. Blev upphämtad på tågstationen av en bil som tog mig till en studio som låg ut mot Hasseludden. Var framme vid studion ca kvart över tolv. Gjorde min filmning klockan halv sju på kvällen. Måste nog säga att det var de mest lättförtjänta pengarna jag gjort. Under dessa timmar fick jag umgås med trevliga människor, äta och fika. Min filmning tog kanske tre minuter och jag tror att om det över huvud taget kommer med i slutproduktionen handlar det om tre sekunder.

Jag snackade en del med superpokerproffset Daniel Negreanu, som jag läste kammat in närmare 50 miljoner kronor den senaste tiden.

Det blev så klart att jag trollade lite för några personer medan vi väntade. Och en av de som också var med där var William Thorson. Länken på hans namn går till hans blogg på Aftonbladet. Där han skriver mycket kortfattat om gårdagen, men bland annat skriver han så här: "Varit en lång dag men va rätt soft, träffa en skön trollkar som va med i studion för att visa lite trick etc och jag brukar va rätt svårimponerad men han fick mig rejält på ett par tricks! All heder till han för det :p " Och om jag ska vara ärlig. Han var den mest kritiska person jag någonsin träffat. Han hade sett mycket trolleri innan och jag märkte att han hade bra koll och han försökte verkligen lista ut hur jag gjorde från början till slut. Det var kul ;-)

1 kommentar:

Stefan sa...

Kul gig! Riktigt avis faktiskt. Blev det inte nån poker showdown? :)