lördag 22 november 2008

Borås by night

I onsdags eftermiddag begav jag mig genom snöovädret ner till Borås. Skulle trolla där på en mässa, Distanshandelsdagen. Företaget jag var anlitad av heter Bording. Har jobbat för dem förut så jag visste vad som gällde inför morgondagen.

Väl i Borås checkade jag in på ett mycket litet men helt fantastiskt hotell. Eller, jag vet inte om man kan kalla det för hotell. Det var som en liten herrgård som låg mitt i stan med tre rum. Mitt rum såg ut så här Superfint!

Jag gissar att huset mest används för fester och konferenser. Och just denna kväll var det en middag i en stor sal under mitt rum. När jag gick ut på kvällen för att möta några medarbetare från Bording kikade jag förbi festlokalen och tänkte att vore jäkligt kul att bara byta om till sviden, ta fram trolleriväskan och bjuda på en föreställning. Bara för skojs skull... Men jag gjorde så klart inte det...som tur var. För när jag kom tillbaka till hotellet efter middag och ett par öl står det en man och underhåller sällskapet i festlokalen. Och till min stora glädje är det en av trollerisveriges trevligaste trollkarl Reginald Simon. Vi hade talats vid någon vecka innan och jag sa att jag skulle till Borås men att vi förmodligen inte skulle hinna träffas. Kul att jag han se lite av hans show plus att vi fick ta en snackmatch efteråt. Det är andra gången som vi ses av en slump. Den första gången var när jag gick in i hotellbaren på ett hotell i Teneriffa och han sitter där med sin familj. Ska bli spännande att se var vi träffas nästa gång.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tyckte rummet såg lite fjolligt ut, förvånad att du gillar sådana kuddar men det är ett bra tips till födelsedagen...
/må profetens vita skägg växa

Carl Tillenius sa...

Jag är nog lite av en romantiker...eller är jag ironisk...eller inte...