måndag 12 oktober 2009

Magisk Weekend i Lund

Har haft en fantastisk helg i Lund. Varje år anordnas en kongress för alla trollkarlar i Norden. De flesta är så klart svenskar och det brukar var en si så där 300 deltagare. Allt från proffs till glada amatörer bor på Hotel Star och ser shower, seminarium, köper trollerirekvisita och framförallt har trevligt tillsammans.

Det är verkligen kul att träffa sina kollegor och snacka om saker som vi i inom branschen har gemensamt. Man delar erfarenheter och lär sig både ett och annat.

Vi var ett gäng som rundande av lördagsnatten med ett parti poker. Bara det är kul, att tio trollkarlar spelar kort och nästan ingen vet hur man hanterar en kortlek utan att det blir falskblandningar och falskkuperingar. Jag kikade ut genom fönstret som vette ut mot hotellets foajé. Denna foajé är annars knökfull av trollkarlas som visar varandra korttrick och dricker en och annan öl. Men nu när klockan var runt fem på morgonen var det inte lika mycket folk. Men det är en skön syn. Några tappra som fortfarande sitter upp och hela golvet fullt av spelkort.
Lägg märke till att även på tyget som hänger över foaén som ett slags tag, ligger det spelkort.

En annan grej. Visst har Scandics "nöjdkundsenkät" stora likheter med min egna broschyr:
Jag var så klart först med designen...

2 kommentarer:

Guy sa...

Hej Carl!
Kul att läsa om att du ständigt försöker hitta nya trick och utvecklas. Jag förmodar att man aldrig kan bli fullärd i ditt yrke. Vi hoppas få tillfälle av att se mer av dina konster någon gång i snar framtid!
Många hälsningar
Guy, Stina, Cajsa och Lisa

Anonym sa...

God design smittar. Alltid.

//Anders W