onsdag 14 april 2010

Talang 2010!

Tidigare i vår tackade jag ja till att vara med i tv-programmet Talang 2010.
Jag har själv varit lite skeptisk till den typen av program men nu har jag helt ändrat uppfattning. Jag valde att satsa fullt ut och göra min grej. Min förhoppning är ju att folk som gillar bra scenunderhållning tittar på Talang. Så publiken är ju den rätta och dessutom är det över 1.000.000 tittare. Och att underhålla på en scen är ju det som jag kan bäst så vad har jag att förlora? En hel del, så klart, om jag gör bort mig. Men som sagt, jag måste ju lita på att jag kan just min grej. 

Två minuter hade man på sig att göra något från Oscarsteaterns scen inför juryn, 800 personer i publiken och tv-kamerorna. Och resultatet....det ser ni nu på fredag (16/5) kl 20.00 på Tv 4. Jag har själv ingen aning om hur mycket av min akt som kommer att visas. Akten har en genomtänkt början, mitt och slut så förhoppningsvis får tittarna se allt.

Så här sammanbiten såg jag ut minuterna innan jag gick på

3 kommentarer:

Mjölnaren sa...

Nästan en Pråmell-pose!

Melkers Mamma sa...

Lycka till! Eller ja, du vet ju redan hur det gick ;) Det är jätteskoj att du får lite välförtjänt uppmärksamhet - och Julle har väl redan banat väg för Torshälla-trollarna :)

Kram, Jennie

Tessan sa...

Ska bli kul att se dig på tv. Hoppas det gick jätte bra i ditt framträdande. Du är verkligen en talang så du var på rätt plats iaf. Lycka till i tävlingen och allt annat du gör.
Kram Tessan (fd arbetskollega) :)