torsdag 16 december 2010

Jag var på bio

Astoria, Nybrogatan, Stockholm var adressen för gårdagens jobb. Det var Riksidrottsförbundet som hade konferens och avslutade kvällen med julbuffé och underhållning. Astoria är en gammal biograf så egentligen borde det vara bra förutsättningar. Men de hade valt att ställa buffébordet framför scenen så det blev ett härligt mellanrum på 7 meter fram till första bordet.
Från sista parkett

Från scenen
Inte mycket att göra åt saken. Det var bra scenbelysning så det var inte att jag inte syntes men kontakten med publiken blir lite extraklurig med det avståndet.

Logen låg längst bak i lokalen och det var svinkallt därinne. Dessutom hade jag träningsvärk i hela kroppen efter ett träningspass i förrgår så jag kände mig kall, stel och lite nervös inför showen.

Jag stuvade om lite i min vanliga show och anpassade nummer och snack efter lokalen. Detta tillsammans med en kall Loka...


Pappret är mitt manus, dels vilka trick jag ska göra men även stödord för snacket som jag har mellan tricken. Lappen ligger sen i väskan i fall jag skulle få totalt hjärnsläpp

Med på bilden syns även min iPad som hängt med mig nu i snart i två veckor. Vi kommer fantastiskt bra överens och det är en lysande resepartner.

Innan showen fick jag verkligen värma upp ordentligt med upphopp, jogg på stället med mera. Sen körde jag järnet på scenen och det gick riktigt bra. Jag nådde ut och fick tillbaka skön respons!

1 kommentar:

RIku sa...

Vackert! Skönt med lappen jag är likadan. Man vill ha en skön out i fall.../ Riku