söndag 9 december 2007

Internationellt

Nordic Blue Hotel, Lindingö, var torsdagens arbetsplats Det var ett företag som designar och säljer glasögonbågar till kända varumärken som skulle underhållas. De hade konfererat under dagen och hade middag med efterföljande party på kvällen. Det var 80 personer från olika länder i Europa så showen skulle så klart göras på engelska.

Jag fick en liten, liten loge på 4kvm, mysigt. Det funkade inte att sitta där och uggla innan showen, så gick runt lite och kikade på hotellet, åt mat och träffade en turk…Vi kände igen varandra och så kom vi på att vi hade talats vid på en eventmässa för ett par år sedan. På hotellet är det han som sköter och driver det turkiska badet. Jag fick följa med in och kika eftersom jag aldrig sett ett turkiskt bad förut. Det var varmt! Det han hade på sig var ett litet skynke runt midjan thats it, allt annat blir för varmt. Det var 120% luftfuktighet där inne. Hela badet var i marmor och i ett av rummen var det ett stort bord/altare var på badgästen ligger och blir skrubbad och rengjord från topp till tå.

Showen gick fint. Hade bra flyt med humorn. Var svettigare än vanligt efter föreställningen. Tänk att man gör av med så mycket energi på en scen som är lika stor som logen som jag hade, 2x2 meter.

Inga kommentarer: