onsdag 26 januari 2011

Inte alls som jag tänkt mig...

Igår begav jag mig upp till till Stockholm, Grand Hotel, där jag skulle uppträda för en Amerikansk bank som skulle ha ett event för sina svenska kunder. Jag kom till Grand i god tid, går in i foajén och kikar snabbt på informationstavlan. Jag visste att jag skulle till Spegelsalen men för säkerhetens skull  kikade jag vad som stod. Jag fick ett litet hugg i magen när jag såg att det inte alls var det företaget jag skulle jobba för som var bokade i Spegelsalen. Ok, vad ska jag göra nu? Kände att jag inte kunde ringa till min kontaktperson som sitter på Europakontoret i London. Vad skulle jag säga till henne?:
"Hello were are you?" Nej, jag tog för givet att det var jag som missat något...

Jag gick till receptionen och frågade efter denna bank och fick till svar att de var inte inbokade idag...men däremot i morgon fast inte i Spegelsalen. Jaha, jag hade alltså tagit fel dag....och lokal... Men det kändes inte rätt ändå. Och jag ville verkligen inte ringa till bokaren innan jag själv kollat upp vad vems felet är. Kändes lite meningslöst att ringa för att säga "Hej, jag är här en dag för tidigt, vi syns i morgon." Inget bra intryck...

Så jag satte mig i bilen igen för att bege mig hemåt. Kände att det kurrade ordentligt i magen plus att det kändes så otroligt tråkigt att åka hem efter att varit fem minuter i Stockholm helt i onödan. Så jag begav mig till Magic Bar, på Karlaplan för att äta en bit mat. Och vad glad jag blev över att dels så var det i stort sett fullt i lokalen plus att jag träffade trevliga trollerikollegor att hänga med. Jag gjorde till och  med en spontan tiominutare från scenen. Jag var kvar tills de stängde och rundade av  med att skjutsa hem delar av personalen innan jag satte kurs mot Eskilstuna igen.

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag hade otroligt trevligt.

När jag väl kom hem såg att jag att det var i februari som jag skulle trolla för den där banken på Grand Hotel. Jag hade skrivit in den i fel månad i kalendern.

Och angående Magic Bar så ska jag uppträda där sista helgen i februari, 25:e och 26:e.

1 kommentar:

Pär Johansson sa...

Ibland ska man ha lite flyt!