tisdag 22 november 2011

En liten hund på axeln

I fredags gjorde jag min show för närmare 200 personer som jobbade för ett stort företag inom byggbranchen. Vi var på Münchenbryggeriet, som är en ganska stor anläggning visade sig. Det var första gången som jag var där.

Showen gick riktigt bra. Extra nöjd med att jag lyckades improvisera en hel del snack som funkade riktigt bra. Jag fick fantastiskt bra service från personalen som jobbade där. De hade fixat loge, mat och dryck. Jag behövde inte fråga efter någonting utan det var de som frågade mig hela tiden om jag behövde något. Det kan mycket väl vara en anledning till att jobbet på scenen sen blir mycket enklare och roligare.

När jag går i korridoren till logen innan showen möter jag en man som frågar den för mig mycket ovanliga frågan:
"E´ru byggare eller betongare?"
Kommer inte riktigt ihåg vad jag svarade utan att jag bara tänkte vilken otroligt inskränkt värld han måste leva i. Vi skakar hand med varandra och då tittare han förvånat ner med mot mina händer och frågar:
"Var fan har du fått tag på de där?" De tyckte jag däremot var en otroligt rolig och klockren fråga. Han var liksom en snubbe som föddes med valkar i händerna.

Här är en konstig bild som jag lyckades ta inne i logen. Obs, jag var själv där inne och ändå så kikar det upp en liten handhund (har jag just döpt det till) på min axel... Magic...

Nästan så jag själv inte förstår hur jag fick till denna bild

1 kommentar:

Anonym sa...

...inte inskränkt Carl...han (Byggaren) bara lever ett annat liv än dig och mig / Jag fick en gång ett ord på livets väg av en "vis" gammal man..Han sa...>> -Dom människor du möter i ditt liv när allt går din väg..möter du också någon gång i livet när allt går dig fel<<<.. Med den insikten och ödmjukheten finns alltid en vän eller medmänniska(fattig eller rik) i närheten när man bäst behöver det..//ett ORD på vägen till dig Carl och Lycka till med trollerierna i livet // //PS.(den gammle mannen var pensionerad pilot i sas och även medverkat i ett för männskligheten tragiskt andra värdskrig, han var också den första piloten som flög passagerare rakt över nordpolen på -50 talet(köpenhamn-Los Angeles) där kompasser inte fungerar.. och för denna resa hade han levt med eskimåer en tid för att lära sig bygga iglos och överleva kylan och ta hand om alla passagerare vid en ev.en nödlandning..Men det är en annan intressant historia mannen berättade för mig en natt på sas flygskola under 1980-talet...// Vänligen Göran Franzén