måndag 21 januari 2008

Min egna show!

Jag har skrivit tidigare på denna blogg att jag har varit sugen på att göra något eget. En föreställning som jag själv bestämmer över helt och hållet. Och förra veckan bokade jag in datum och plats för min egna föreställning. Det blir en close-up-föreställning, vilket innebär att publiken kommer sitta mycket nära "scenen". Vilket i sin tur innebär att det kommer vara max 45 -50 platser per föreställning.

Det ska bli sååå kul!

Jag gör detta för att close-up-trolleri är en scenkonst som jag verkligen brinner för. Om jag själv får välja att se riktigt bra trolleri i världsklass väljer jag hellre att sitta vid ett bord nära inpå en close-up-artist istället för att sitta på en teater och se hur ytterligare en kvinna blir itusågad... Och det är faktiskt vad jag tycker de flesta säger om just trolleri. När man ser det på nära håll blir tricken mycket verkligare och ännu mer oförklarligt. Maximalt magiskt helt enkelt.

Jag skulle kunna skriva mycket om detta ämne men just nu ville jag bara komma ut med denna lilla nyhet exklusivt för er bloggläsare.

Plattsen för denna föreställning är Café Sylvia, Eskilstuna. Otippat? Ja, men det här är inte en vanlig show. Lagom till premiären har grabbarna på Sylvia gjort en liten ombyggnad samt fått fullständiga rättigheter!

Speldatumen för denna föreställning som ännu inte har något namn är: 19/3,  20/3, 26/3 och 27/3 Det kommer att finnas både showbiljetter och matbiljetter.

Mer info kommer så klart så som pris, var biljetterna kan köpas etc. Men det går bra att maila mig på info@trollcarl.nu om ni har några frågor eller kanske bara vill visa intresse för föreställningen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte kul vi kommer!!!!!

Åse, LI (S-näs) sa...

Låter som ett spännande koncept!
Ser fram mot mer information.

Anonym sa...

Vad synd att dina föreställningar endast är mitt i veckan.. vi som är utomsocknes vill också se :)