torsdag 14 augusti 2008

En förfrågan...

Tidigare idag ringde en rektor från en skola. Han berättade att de skulle ha ett jubileum som skulle dra igång när skolan startar. So far so good. Jag var med på noterna och väntade in frågan som brukar vara något i stil med: Är du ledig då? Kan du komma och trolla här då? Hur mycket kostar det om du kommer hit...etc etc

Men hans fråga var: "Vi ska släppa upp en massa ballonger i luften. Har du helium eller något annat som får ballongerna att lyfta? Det är slut på helium i alla butiker nu när alla har kräftskivor."

Jag blev lite paff och sa att jag tyvärr inte kunde hjälpa till på något sätt.

Jag funderade lite på samtalet och ok, jag kan se kopplingen och möjligheten att jag som trollkarl mycket väl skulle kunna sitta på lite helium hemma. Men att det går åt mycket helium när det är kräftskivor var något helt nytt för mig.

2 kommentarer:

Stefan sa...

Haha, jadu. Som jag alltid har sagt: Ingen kräftskiva utan helium :)

Undrar om de ringt någon annan före dig, och hur de egentligen tänkte med trollkarl vs. helium. Jag får inte riktigt ihop kopplingen.

Brilljant idé! Tänk att göra ballongdjur med heliumfyllda ballonger och när du ska lämna över dom till barnen så försvinner djuret upp i skyn. Kanske en smula plågsamt, men roligt!

Frud sa...

En rektor med högt flygande planer - det behöver vi fler av!