tisdag 26 augusti 2008

En roligt förfrågan

Förra veckan ringde en tjej som hade en lite annorlunda förfrågan (trollerirelaterad alltså). Hon hade fått tips om mig att jag kunde hantera en kortlek på ett sätt som inte är vanligt för gemene man. Hon skulle höra av sig och det gjorde hon tidigare idag.
Då ville hon ha någon slags demofilm där jag visade lite skills med kortleken. Det hade jag inte men jag lovade att maila över något inom ett par timmar. Jag satte upp min kompaktkamera, på en ljusstake, för jag har inget stativ och spelade in lite olika moves och trick. Klippte ner filmen några minuter och la upp den på YouTube. Så att hon och hennes arbetsgivare kunde kika.

Observera att det är en vanlig kortlek och allt är gjort på en tagning för jag hade inte tid till att sitta och peta. Eftersom jag inte hade något riktigt stativ är det ganska knöligt att filma snett neråt vilket resulterade i att kameran ramlade fem gånger i backen (som jag så klart klippte bort) och kortleken kommer ur bild ett par gånger. Proffsigt... Eftersom det var brådis fick jag prioritera leveranstiden istället för perfektionen. Annars hade jag fortfarande suttit och gjort omtagningar. Jag ser själv att jag gjorde ett par små missar plus lite "slask".

Jag kommer bara låta filmen ligga uppe ett någon vecka, sen tar jag bort den. Så passa på nu att skruva upp volymen och kika på lite kortnörderiÅterkommer vad det är för jobb... om jag får det.

2 kommentarer:

Stefan sa...

Ah, lovely! Vi får ta en session snart.. Vi skulle ju ta en biljard också! Jag håller på att träna upp mig i båda igen :)

Frud sa...

Blir nästan irriterad.
Som vanligt...

Update gärna om vilket jobb det gäller!