fredag 22 augusti 2008

Nytt Kårhus

I går, torsdag, gjorde jag en föreställning vid invigningen av Eskilstunas (Mälardalens Högskolas) nya Kårhus. Publiken var främst sponsorer/finansiärer till denna mycket fina lokal. Trots att det fanns en bra scen med bra ljud och ljus så var det ingen dans på rosor för mig. Dels så var det en stående publik som åt mat samtidigt. Dessutom var det redan 50 grader varmt i lokalen och på scenen under lamporna var inte svalare. Jag brukar inte svettas så mycket när jag uppträder annars men efter föreställningen kunde jag vrida ur min t-shirt...fast det gjorde jag inte. När det är en stående publik är det viktigt att alla tricken sker över midjehöjd, gärna i brösthöjd, för att alla ska ha någon chans att se. Och då kan det se ut så här:



En annan man som också underhöll publiken var Lasse Lindberg . Han är en otroligt duktig och rolig underhållare som jobbar mycket som konferencier, toastmaster och trubadur.
Jag och Lasse efter våra insatser

Det kändes som hela kvällen blev en lyckad tillställning för gästerna. De fick mycket underhållning, bra mat och Jens Spendrup serverade sin öl i baren. Mer bilder från kvällen finns här.

Inga kommentarer: