måndag 11 augusti 2008

Privatfest

I lördags gjorde jag en show på födelsedagsfest här i Eskilstuna. Eller närmare bestämt på Eskilstunas Golfrestaurang. Restid med bil: 4 minuter.

Det var min första kvällsshow sedan juni, så man var lite smånervig. Eftersom jag hade fixat alla förberedelser hemma i lyan så nöjde jag mig med att göra de sista förberedelserna bredvid en burk gourmetmajsDet var beställt en 30 minuters föreställning som jag höll men gästerna klappade till sig ett extranummer till min stora glädje.

Denna vecka blir lugn på showfronten så jag har planerat in en del andra trevliga saker. Jag har bland annat en nytt nummer på g som jag behöver lite hjälp från min reklambyrå. Ska bli kul att prova detta nummer när det blir läge. Det är nämligen inget riktigt trollerinummer, utan mer någon slags humornummer som jag ändå tror kommer passa in i min show. Som sagt, ska blir otroligt spännande att prova detta inför en riktig publik...det är ju då man får facit om det är bra eller ej. Plus att det kommer att behöva putsas ett antal gånger innan jag kan börja bli nöjd med det.

2 kommentarer:

stefan sa...

Låter som ett spännande nummer det där... Ser fram emot att se nångång.

Jörgen B sa...

Vi som var med på festen tackar och bugar för ett stabilt och roligt uppträdande.
De 17-åriga flickorna i publiken dreglade i timtals efteråt...:-)