fredag 28 mars 2008

Final på Sylvia

I går gjorde jag den sista föreställningen av Trick eller mirakel...för denna gång. Kanske dyker den upp i något annat sammanhang och /eller i någon annan stad. Men troligast är att jag kommer göra denna föreställning på olika företagsgig runt om i landet när förutsättningarna är de rätta.

I går hade förkylningen gått över till det jobbiga nys, host och rinnsnorsstadiet. Jag klarade mig ifrån att nysa och hosta men var tvungen att torka av snoken ett par gånger.... störande...
Annars gick det fint. Det var en lugn och snäll publiken som koncentrerat följde med in i varje rutin som jag körde igång. Faktum är att jag var glad att det var en publik över huvud taget. Under påsken var denna torsdag den dag som hade sålt absolut sämst. Endast fyra förköp. Men under veckan hade det bokats på bättre och när jag klev in i salongen för att göra min entré var lokalen fylld till brädden. Riktigt kul!

Jag har varit dålig på att ta bilder på dessa föreställningar. Främst för att jag inte riktigt vetat vad jag ska fota. Så denna sista kväll tänkte jag att jag skulle ta lite mingelbilder....det gick så där... Det blev två bilder på mig och två av kvällens gäster.
 
Här är trollkarlskollegan, buktalaren, skuggfigursmästaren och numera även sångaren   Filiokus Fredrik  och jag efter showen.
En annan trevlig prick som likt Fredrik fick passera en kommungräns för att ta sig till showen är denna man...jag till höger...


Han heter Stefan Eriksson och kan förutom att illustrera och animera riktigt grymt även en hel del galna trolleritrick. Hans blogg som finns hans hemsida är en av få bloggar som som jag brukar kika på då och då. Här är länken till till den.

Ja, det har varit riktigt kul att få göra denna föreställning här i Eskilstuna. Känns bra att jag nu har en close-up-föreställning som jag tycker funkar riktigt bra. Dessutom har jag på köpet fått ett par nya nummer som jag är riktigt nöjd med.... fast jag nöjer mig inte...

1 kommentar:

Stef sa...

Tack för showen och orden i bloggen! Jag förärade kvällen med ett inlägg hos mig...