söndag 9 mars 2008

Lägesrapport

Inget jobb i helgen men i fredags var jag på 30-årsfest. Det var min närmsta trollerikollega och vän Julien som hade en fantastisk fest på Berns. Det var roligt att få träffa gamla Eskilstunabor som jag inte sett på 10-15 år samtidigt som man festade med trollerikollegor och dessutom lärde känna ett gäng nya roliga människor. Tack Julle för en riktigt magisk fest!


Annars så är biljettförsäljningen till min close-up-show Trick eller mirakel i full gång. Jag har ingen färsk lägesrapport hur mycket biljetter det sålts men senast jag hörde var det bra sålt på premiärdatumet, 19:e, ganska bra den 20:e och lite sämre den 26 och 27:e. Läs mer om showen i ett tidigare inlägg här.

Senare idag ska jag åka till Torsby och checka in på hotell Björnidet. Ska göra två skolföreställningar imorgon i Torsby och Sysslebäck. Och från Torsby har jag däremot fått lägesrapport att jag ska uppträda för ett fullsatt folketshus. Det blir nice!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inget om 40-årsfesten på lördagen - kanske inte på Berns med väl Skeppartorpi hill/"vaddå vaddå"

Stfn sa...

Låter som en hejdundrande fest.. Kul även med biljettförsäljningen. jag ska påverka statistiken på de senare föreställningarna snart :)