tisdag 25 mars 2008

Vuxna människor...


...heter en mycket rolig film skriven av Eskilstunasonen Fredrik Lindström....

I lördags var jag på Ulvhälls hergård tillsammans med Andreas Zetterberg och Erik Axelsson från Bena i kors. Vi skulle göra en slags krogshow i tre akter där gästerna avnjöt en tre rätters middag och vi klämde in akterna efter varje rätt.
Vi var där i god tid för vi skulle göra några gemensamma nummer som behövde repas lite. Sen hade vi genomgång med med personalen om hur kvällens upplägg skulle se ut. Jag själv hade inte så mycket att tillägga i diskussionen, så jag tog en bild istället...


När allt var klart inför gästernas ankomst återstod det bara att vänta. Själv hade jag en del att fixa ordning med rekvisitan och när jag var klar med det ser jag att mina vuxna kompanjoner har hittat varsin sysselsättning.

Andreas läser Bamse och Erik målar i en målarbok....

När vi väl brakar igång med showen märker vi ganska snart att det var ett par i publiken som var aningens överförfriskade. Särskilt en kvinna var oerhört jobbig. Hon skulle hela tiden kommentera vad jag gjorde och ville undersöka allt jag tog i. Det märktes att de övriga i publiken började irritera sig på hennes.

När vi sitter och väntar på att få göra den tredje och sista akten kommer helt plötsligt en av personalen in och säger att: "Ni måste gå in och köra igång för det var två män som började bråka med varandra varav den ena har gett sig iväg. Det är riktigt dålig stämning där inne så ni måste in nu!"

Vi trodde inte det var sant. Jag gick en sväng för att kolla läget och stöter på den överförfriskade damen som börjar gapa om att allt är förstört och hennes bror är borta. Så klart att hon var inblandad.... Vi gick in i alla fall och körde det sista som vi hade kvar. Personligen tyckte jag att det gick mycket bra och att alla till slut var nöjda. Och att tre personer i publiken gör bort sig är inte vårt fel...det var trots allt vuxna människor...

2 kommentarer:

Fredde sa...

Skön kärring. Övertänd kärring. Tänd på henne!

Stfn sa...

Typsikt Strängnäs-bor, hehe
Nästa gång får ni ha en utkastare med er :D