fredag 18 juni 2010

Hard work

Jag var helt slut när jag satta mig i konferensrummet, som denna kväll var min loge, efter att jag klivit av scenen i onsdags. Klockan var 23.30  jag var på det nya Elite Hotel Mairina Tower och hade precis gjort 40 min show inför ca 100 personer. Det var affärsmän/kvinnor från hela världen så showen gjorde jag så klart på engelska. Så här såg det ut i lokalen innan gästerna kom


Det var en stor lokal för detta sällskap.  Reaktioner och skratt smittar lätt av sig när man sitter nära varandra. Stora mellanrum mellan borden gör att det blir lite mer svårjobbat. Dessutom blir det inte samma närhet till publiken när de dukar på detta sätt för att fylla ut rummet. Så här såg det ut från scnen.



När jag sitter i logen efter showen och kritiskt analyserar mina 40 min, kommer kvinnan som bokade mig och kikar in. Hon berättar att hon, gästerna och (enligt henne) viktigast av alla, den högsta chefen var supernöjda med underhållningen. Jag firade med svepa en Loka, packade ihop mina prylar och åkte hem i sommarnatten.

1 kommentar:

Anette sa...

Du är ju så charmerande bäst o samtidigt jätte duktig på ditt yrke :-)